Buitenzonweringen

Rolluiken
Rolluiken zijn zonwerend, maar daarnaast ook isolerend en inbraakbeveiligend. Het is een prettig idee als er niets uw huis binnenkomt wat daar niet hoort. Geen fel zonlicht. Geen hitte of kou. En zeker geen ongenode gasten. Onze collectie heeft een uitgebreid systeem- en kleurassortiment. De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium in een kleur naar wens. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen.Het standaard rolluik heeft een robuust, strak oprollend profiel met een dekbreedte van 42 mm. Wilt u gemak? Kies dan voor elektrische rolluiken met afstandsbediening.


Screens
Een screen is eigenlijk overal toepasbaar, voor woningen maar ook voor kantoorgebouwen. Met screens wordt het zonlicht effectief gefilterd, maar behoudt u licht en nog enig zicht naar buiten.Een screen is een vlakhangende zonwering en is goed toe te passen in situaties waar bijvoorbeeld geen mogelijkheid is voor een uitvalscherm. Ze zijn berekend op elk weertype en dus bestand tegen regen.Naast de standaard screen is er ook de Zip- of Ritsscreen die vast in de geleiding glijdt en waardoor er minder kans is op opwaaien en wind.Windvaste screens zijn de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind. Ook zijn er speciale verandascreens verkrijgbaar.
Wilt u gemak?Kies dan voor elektrische screens met afstandsbediening.Knikarmscherm
Onze knikarmschermen hebben, afhankelijk van de breedte en het type scherm een uitval tot 4 meter. De cassettes zijn in diverse RAL kleuren leverbaar, waardoor u de kleur kunt aanpassen aan de uitstraling van uw huis. Het doek is verkrijgbaar in veel kleuren en dessins.Onze terras- (of knikarm-)schermen brengen veel schaduw. Niet alleen binnen, maar ook op uw terras.
Door de geringe helling behoudt u vrije doorloopruimte. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het design van de cassettes, waardoor het gesloten scherm een aanwinst is voor uw gevel.Meestal worden de knikarmschermen voorzien van een motor, eventueel met afstandsbediening, om uw comfort nog meer te vergroten.


Uitvalscherm
Een uitvalscherm biedt goede bescherming tegen zonlicht. Het doek van deze sterke zonwering zakt onder een hoek naar beneden. U houdt het zonlicht en daarmee de warmte buiten. Tegelijkertijd komt er voldoende daglicht binnen en behoudt u uw uitzicht.U kunt bij ons kiezen voor verschillende modellen en types, waaronder het cassettesysteem. Het robuust vormgegeven uitvalscherm in eventueel een stormvaste uitvoering is ook zeer geschikt voor kantoorgebouwen. De uitvalschermen hebben een uitgebreide collectie doeken, uit de collectie van Swela. Er is een ruime keuze in doekkleuren en -designs.
Wilt u gemak? Kies dan voor elektrische uitvalschermen met afstandsbediening.


Markiezen
Ook markiezen ontbreken niet in het assortiment. De ‘classic’ markies is een moderne houten of aluminium markies met een 'houten uitstraling'. Deze markiezen kunnen uitstekend bij zowel traditionele als moderne bouwstijlen toegepast worden.Doordat de zijkanten dicht zijn, is een markies heel functioneel. U heeft ook schaduw als de zon schuin op het raam staat.De kleuren en dessins van zowel het frame en doek kunt u geheel zelf samenstellen.
Markiezen zijn met handmatige en met elektrische bediening te krijgen.
 


Uiteraard is het ook mogelijk om zonwering- en screen doek te laten confectioneren naar uw wensen. Voor bijvoorbeeld een schaduwdoek of een windscherm.